Ιατρεία: ΤΡΙΚΑΛΑ και ΓΡΕΒΕΝΑ Συνεργάτης με: ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Τρικάλων

ΘΗΛΑΣΜΟΣ – ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ (Συνιστώμενo βιβλίo)

Θηλασμός, Συνιστώμενα βιβλία26.09.2018

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής, ο οργανισμός που εκπροσωπεί τους καλύτερους παιδίατρους, απαντά σε αυτές τις ερωτήσεις, και σε πολλές άλλες, σε αυτό το πολύτιμο εγχειρίδιο για να βοηθήσει εσάς και το μωρό σας να πραγματοποιήσετε το υγιέστερο δυνατό ξεκίνημα στη διαδικασία του θηλασμού. Τα οφέλη του θηλασμού θα διαρκέσουν μια ζωή, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Εδώ βρίσκεται ό,τι πρέπει να γνωρίζουν οι μητέρες για το θηλασμό.

Από την προετοιμασία για τον πρώτο θηλασμό, ως τις αναγκαίες προσαρμογές στη ζωή μιας μητέρας που θηλάζει στο σπίτι και σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια και την εργασία, αυτός ο διεξοδικός οδηγός καλύπτει:

Την προετοιμασία για το θηλασμό πριν γεννηθεί το μωρό σας.

Τα οφέλη του θηλασμού για μητέρες και μωρά, συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων νευρολογικών, ψυχολογικών και ανοσολογικών ερευνών που δείχνουν γιατί ο θηλασμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους σας και το προστατεύει από πολλές κοινές ασθένειες.

Την εδραίωση μιας ρουτίνας θηλασμού και τι να κάνετε όταν επιστρέψετε στη δουλειά.

Το ρόλο του πατέρα και τη δημιουργία ενός δικτύου μεταγεννητικής υποστήριξης.

Την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων, από την καισαρική τομή έως την πρόωρη γέννηση.

Το θηλασμό μετά τη βρεφική ηλικία.

Τον απογαλακτισμό του μωρού σας.

Λύσεις στις συνηθισμένες προκλήσεις του θηλασμού.

Και πολλά ακόμα. Οι απανταχού μητέρες θα βρουν σε αυτό το βιβλίο έναν απαραίτητο οδηγό για μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους.

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)